Entire-Motors-vaihtomoottorit.jpg

KÄYTETYT MOOTTORIT

Käytetyt moottorit kolariautoista kohtuu kilometreillä. Moottorit on aina tarkastettu asianmukaisesti toimittajamme puolesta. Tarjoamme käytetyille moottoreille 100-150 päivän takuun autosta riippuen.

KORJATUT JA TÄYSKUNNOSTETUT MOOTTORIT

Korjatussa moottorissa on uudet laakerit, männänrenkaat, keinuvivut, venttiilien tiivisteet, venttiilivarren kumit, uudet tiivisteet (myös kannentiiviste). Nokka- ja kampiakselit on kiillotettu, moottorilohko hoonattu, kansi tasohiottu ja tarkastettu. Myös kaikki muut osat on tarkistettu toimiviksi. Tarjoamme korjatulle moottorille 6 kuukauden takuun.

Uusilla osilla täyskunnostetussa moottorissa on lisäksi uudet männät, nostimet, venttiilit sekä venttiilien tiivisteet. Tarjoamme täyskunnostetulle moottorille 12 kuukauden takuun.

TEHDASKUNNOSTETUT VAG MOOTTORIT

Saatavilla VW, Audi, Seat ja Skoda merkkeihin. Uusilla alkuperäisosilla tehdaskunnostettu moottori, moottorin tyyppiviat on aina otettu huomioon, joten ovat näiltä osin paranneltuja versioita. Tarjoamme tehdaskunnostetulle moottorille 12kk/25.000km takuun.

Toimitamme pääsääntöisesti raakamoottoreita, tällöin apulaitteet siirretään vanhasta moottorista. Voit pyytää tarjousta myös täysmoottorista jolloin apulaitteet tulevat mukana, apulaitteet ovat käytettyjä ja niillä on toimintatakuu.


Osassa moottoreissa on lisäksi panttimaksu 400€-700€, maksu palautetaan kun vanha moottori on palautunut toimittajalle sekä todettu kunnostettavaksi.

Voit pyytää meiltä tarjouksen myös oman moottorisi kunnostuksesta